Мицкоски распали по Филипче: Оставка за министерот веднаш, потребни се и промени, потребни се предвремени парламентарни избори

 Breaking News

Мицкоски распали по Филипче: Оставка за министерот веднаш, потребни се и промени, потребни се предвремени парламентарни избори

Мицкоски распали по Филипче: Оставка за министерот веднаш, потребни се и промени, потребни се предвремени парламентарни избори
February 07
16:37 2019

Христијан Мицкоски на својата фејсбук страница побара оставка од министерот за здравство Филипче, тој објави видео, но и му порача: Во здравството владее хаос. Министерот Венко Филипче исто како и неговиот шеф Зоран Заев, бесрамно ја ла же јавноста, не ги исполнува ветувањата, не може да се справи со состојбите, ги загрозува пациентите, не се грижи за медицинскиот кадар, им наштетува на граѓаните. Здравствениот систем е уништен, а довербата е изгубена. Потребна е одговорност. Оставка за министерот веднаш. Потребни се и промени, потребни се предвремени парламентарни избори

Коментари

Коментари

Related Articles