НАТО јазикот ни го обележа со знаме на место придавката macedonian (фото)

 Breaking News

НАТО јазикот ни го обележа со знаме на место придавката macedonian (фото)

НАТО јазикот ни го обележа со знаме на место придавката macedonian (фото)
February 07
18:10 2019

При потпишувањето на протоколот за НАТО, јазикот беше обележан со знаме, наместо со придавката macedonian. Еве како изгледаше тоа на официјалниот веб сајт на НАТО:

Коментари

Коментари

Related Articles