Нов оглас за неповратни грантови до 10.000 евра!

 Breaking News

Нов оглас за неповратни грантови до 10.000 евра!

Нов оглас за неповратни грантови до 10.000 евра!
November 11
16:46 2017

Ако сте млад човек со визија за свој бизнис, мотив за “сам свој газда“, енергија да се борите со предизвиците, тогаш овој Оглас е токму за вас. 

Агенцијата за вработување ви нуди можност да добиете неповратна финансиска помош дури и до 10.000 евра за да основата сопствен бизнис. 

За оваа мерка може да аплицираат сите млади невработени лица на возраст до 29 години кои имаат желба да основаат свој бизнис. 

Сите заинтересирани лица за учество во Програмата можат да аплицираат до крајот на оваа година.

За подетални информации во врска со мерката можете да се обратите во работните клубови на 30-те Центри за вработување на Агенцијата на Република Македонија, контакт центарот 02-3298-297 и веб страните www.avrm.gov.mk и www.rabotaimoznosti.mk

Коментари

Коментари

Related Articles

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment