ПОСЛЕДНОТО ИНТЕРВЈУ НА ТОШЕ ПРОЕСКИ: Станав машина, не можам повеќе вака – последното најискрено интервју на Тоше Проески еден ден пред смртта

 Breaking News

ПОСЛЕДНОТО ИНТЕРВЈУ НА ТОШЕ ПРОЕСКИ: Станав машина, не можам повеќе вака – последното најискрено интервју на Тоше Проески еден ден пред смртта

ПОСЛЕДНОТО ИНТЕРВЈУ НА ТОШЕ ПРОЕСКИ: Станав машина, не можам повеќе вака – последното најискрено интервју на Тоше Проески еден ден пред смртта
October 17
08:49 2016

Макдонија тагува , на кобниот 16. октомври Македонија ја загуби најголемата музичка ѕвезда Тоше Проески во тешка сообраќајна несреќа кај Нова Градишка. Еден ден пред да загине Тоше Проески беше гостин во Вртелешка и таму го даде најискреното интервју, но за жал и последно…

Во продожение да се потсетиме на ова последно интервју…

Коментари

Коментари

Related Articles