Познатиот пензионер се јави во утринска емисија, еве што кажа, ја насмеа и водителката (Видео)

 Breaking News

Познатиот пензионер се јави во утринска емисија, еве што кажа, ја насмеа и водителката (Видео)

Познатиот пензионер се јави во утринска емисија, еве што кажа, ја насмеа и водителката (Видео)
February 04
08:21 2019

Хрватскиот пензионер Таљат Тони Селмани кој го освои регионот со неговата изјава за грипот, беше вклучен во програмата на српската телевизија „Прва“ и упати порака до Србите. Освен совети за здравјето, тој рече дека луѓето треба да се почитуваат без разлика на верата. За популарноста вели дека лесно ја поднесува затоа што бил манекен. Тој ја насмеа и водителката, погледнете го:

Коментари

Коментари

Related Articles