Прилепчани на гости – легендарно видео

 Breaking News

Прилепчани на гости – легендарно видео

Прилепчани на гости – легендарно видео
November 27
20:37 2017

Видеото е дел од една од епизодите на легендарната ТВ серија “Салон Хармони”, која во неколку наврати се емитуваше на “Македонската радио телевизија”.

Секако, главна улога во епизодата е легендарниот Благоја Спиркоски – Џумерко и неговите досетливи шеги.

“Прилепчани на гости”, 10-минутно видео кое ќе ве насмее до солзи.

Погледнете:

Коментари

Коментари

Related Articles