Прилепчанка ќе ги брани боите на Македонија и АРМ на „Светското армиско првенство”

 Breaking News

Прилепчанка ќе ги брани боите на Македонија и АРМ на „Светското армиско првенство”

Прилепчанка ќе ги брани боите на Македонија и АРМ на „Светското армиско првенство”
September 02
20:56 2016

Mae Дејкоска членка н а борачкиот клуб “7-ми Мај” од Прилеп од 19.09 до 25.09.2016 година, ќе ги брани боите на Република Македонија и на Армијата на Република Македонија на “Светското армиско првенство” во борење.

Натпреварувањето ќе се одржи во Скопје, а  прилепчанката ќе настапи  на 21.09 во категоријата до 60 килограми.

пп2

Коментари

Коментари

Related Articles