Се обиде да и го украде телефонот: Кога ќе ја видите нејзината реакција, ќе се воодушевите (Видео)

 Breaking News

Се обиде да и го украде телефонот: Кога ќе ја видите нејзината реакција, ќе се воодушевите (Видео)

Се обиде да и го украде телефонот: Кога ќе ја видите нејзината реакција, ќе се воодушевите (Видео)
December 21
22:55 2017

Никој не би сакал да биде жртва на криминал на улица.

Јунакот на оваа приказна е девојка. Таа стоеше и гледаше во својот телефон кога во еден момент покрај неа помина маж кој се обиде да и го украде.

Таа се обиде да го запре, а тоа го разлути. Меѓутоа, тој не знаеше со кого има работа.

Коментари

Коментари

Related Articles