Се огласи Огнен Јанески на фејсбук: Државава не знам веќе каде е тргната

 Breaking News

Се огласи Огнен Јанески на фејсбук: Државава не знам веќе каде е тргната

Се огласи Огнен Јанески на фејсбук: Државава не знам веќе каде е тргната
February 08
18:03 2019

Огнен Јанески се огласи со фејсбук статус на неговиот фејсбук профил. Државава не знам веќе каде е тргната, напиша Огнен, во прилог неговиот статус:

Коментари

Коментари

Related Articles