СЕ СЕЌАВАТЕ ЛИ НА НОА ?! Човекот кој тврди дека доаѓа од иднината: Се согласи да се поврзи со детектор за лаги – неговите одговори ќе ве шокираат

 Breaking News

СЕ СЕЌАВАТЕ ЛИ НА НОА ?! Човекот кој тврди дека доаѓа од иднината: Се согласи да се поврзи со детектор за лаги – неговите одговори ќе ве шокираат

СЕ СЕЌАВАТЕ ЛИ НА НОА ?! Човекот кој тврди дека доаѓа од иднината: Се согласи да се поврзи со детектор за лаги – неговите одговори ќе ве шокираат
February 13
22:44 2018

Момчето со име Ноа, кое тврди дека доаѓа од 2030 година, се согласи на полиграфско испрашување и наводно “поминал”!.

Тој и понатаму тврди дека доколку открие се’, сигурно би си го загрозил неговиот живот.

Ноа откри неколку настани кои не очекуваат во иднината. Тој вели дека Доналд Трамп повторно ќе биде претседател и дека вештачката интелегенција ќе биде во силен замав.

“Немам намера да лажам. Мојата цел е да докажам дека патувањето низ времето постои, бидејќи јас сум временски патник”, говореше пред камерата, но лицето му беше замаглено.

Бидејќи неговите наводи предизвикаа многу коментари, тој се согласил на полиграфско испрашување.

Испрашувачот го праша дали навистина е патник низ времето, односно дали доаѓа од 2030 година, на што Ноа одговори потврдно и полиграфот покажа дека тоа е вистина.

Ноа тврди дека има цврсти докази кои ја поткрепуваат неговата приказна.

Коментари

Коментари

Related Articles