Секоја чест – Македонска пекара во Крагуевац дели бесплатни оброци за бремени жени

 Breaking News

Секоја чест – Македонска пекара во Крагуевац дели бесплатни оброци за бремени жени

Секоја чест – Македонска пекара во Крагуевац дели бесплатни оброци за бремени жени
September 18
05:04 2016

Честитки за овој голем човек со големо срце! Новоотворената македонска пекара која се наоѓа на врвот на главната улица, веднаш ги освоила срцата на Крагуевац. Сопствениците и вработените одлучиле да посветат посебно внимание за идните мајки и бремените жени, со тоа што може да добијат еден бесплатен оброк по свој избор дневно.

Одлична идеја нека остани за пример и за останатите пекари во Македонија.

makedonac_unutra

Коментари

Коментари

Related Articles