Шекеринска: Јас и ден денеска знам да влезам во автобус, знам да одам пешки, знам сама да се возам (Видео)

 Breaking News

Шекеринска: Јас и ден денеска знам да влезам во автобус, знам да одам пешки, знам сама да се возам (Видео)

Шекеринска: Јас и ден денеска знам да влезам во автобус, знам да одам пешки, знам сама да се возам (Видео)
February 08
22:21 2019

Министерката за одбрана Радмила Шекеринска при гостувањето во 1ТВ кажа дека и понатаму се случува да се вози со автобус или да оди пеш до некоја дестинација. Видеото од изјавата на министерката на својот Фејсбук профил го сподели пратеникот Антонио Милошоски, кој напиша дека одговорот кој го дава Шекеринска за него е „уникатен“.

Коментари

Коментари

Related Articles