Синот на Цеца, Вељко е дете од епрувета

 Breaking News

Синот на Цеца, Вељко е дете од епрувета

Синот на Цеца, Вељко е дете од епрувета
November 03
08:57 2017

Цеца на 22- годишна возраст се одлучила да направи вештачко оплодување , кој го извршил експертот од таа област др. Миленко Пророчиќ.

Ражнатовиќ иако имала само 22 години таа имала проблем да забремени па направиле вештачко оплодување и таа никогаш не го криела тоа.

-Имав само 22 години и открив дека имм проблем да забременам, па се определив за вештачко оплодување, кое го направи вистински експерт. Не ме интересираа предрасуди  кои во тоа време владееја во Србија зошто јас повеќе од се сакав да имам дете. Мојот сопруг ме поддржуваше иако беше очигледно дека проблемот е во мене, зошто тој велке имаше 7 деца- рекла Цеца.

Нејзиниот син Вељко е зачнат по вештачки пат од епрувета.

Коментари

Коментари

Related Articles

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment