Со видео порака се огласи проф. Силјановска: Ја барам поддршката од сите граѓани на Република Македонија

 Breaking News

Со видео порака се огласи проф. Силјановска: Ја барам поддршката од сите граѓани на Република Македонија

Со видео порака се огласи проф. Силјановска: Ја барам поддршката од сите граѓани на Република Македонија
February 05
22:42 2019

Со видео порака се огласи професорката која сака да биде над партиски кандидат на Претседателските избори 2019 година во Македонија. Еве што вели во изјавата Проф. Гордана Силјановска Давкова:

Коментари

Коментари

Related Articles