Софија Куновска на фејсбук: Од оние кои даваа по 200 000 евра за една вечер за Цеца не знам какви очекувања имате за култура

 Breaking News

Софија Куновска на фејсбук: Од оние кои даваа по 200 000 евра за една вечер за Цеца не знам какви очекувања имате за култура

Софија Куновска на фејсбук: Од оние кои даваа по 200 000 евра за една вечер за Цеца не знам какви очекувања имате за култура
February 10
17:31 2019

„Од оние кои даваа по 200 000 евра за една вечер за Цеца не знам какви очекувања имате за култура.
Се си повлеквит “ – напиша Софија Куновска на својот фејсбук профил.

Коментари

Коментари

Related Articles