Станува интересно: Марјан Коцев со куварот од Тајланд ја пеат „Ти, ти само ти“ во Австралија (Видео)

 Breaking News

Станува интересно: Марјан Коцев со куварот од Тајланд ја пеат „Ти, ти само ти“ во Австралија (Видео)

Станува интересно: Марјан Коцев со куварот од Тајланд ја пеат „Ти, ти само ти“ во Австралија (Видео)
January 22
18:08 2019

Македонскиот фолк пејач Марјан Коцев моментално се наоѓа на турнеја во Австралија, а неговиот престој во Сиднеј го искористи да се сретне со момчето од Тајланд, кое стана хит на социјалните мрежи пеејќи ја неговата песна “Ти, само ти”. Коцев отишол во ресторанот “Скара Рама5” кој е во сопственост на битолчанецот Иле Моша и се сретнал со Том, момчето од Тајланд кое работи како кувар во овој ресторан. Секако, Том и Коцев одново заедно ја запеаа песната и предизвикаа бура позитивни реакции на социјалните мрежи.

Коментари

Коментари

Related Articles