Статус поради кој цел Балкан “плаче од смеа”: “Утрово во автомобилот ми се појави човек на ВЦ ШКОЛКА”

 Breaking News

Статус поради кој цел Балкан “плаче од смеа”: “Утрово во автомобилот ми се појави човек на ВЦ ШКОЛКА”

Статус поради кој цел Балкан “плаче од смеа”: “Утрово во автомобилот ми се појави човек на ВЦ ШКОЛКА”
December 07
11:09 2017

Еден возач од Хрватска стана интернет хит кога на страницата на познат произведувач на автомобили сподели урнебесна порака.

Тој на страницата објави фотографија од контролната табла на својот автомобил со коментар:

 

 

“Утрово во автомобилот ми се појави човек на ВЦ школка, знае ли некој за што се работи? Повикав сервис, тие ми ја спуштија шлушалката”.

За што се работи проценете сами.

Коментари

Коментари

Related Articles