Судија го советувал Груевски да бега надвор од Македонија

 Breaking News

Судија го советувал Груевски да бега надвор од Македонија

Судија го советувал Груевски да бега надвор од Македонија
February 10
18:07 2019

Груевски во интервјуто за Инфомакс раскажува како близок негов пријател, во разговор со судија заклучиле дека судењето нема да е праведно, врз екс премиерот.

„Не можам да разберам што чека тој човек, зошто не бега?“ со овие зборови судијата го опишал делото на Груевски на неговиот пријател.

Груевски не го откри името на судијата, зошто се плаши за последиците ако го објави неговото име.

Мислењето на судијата, на Груевски му го пренел негов близок пријател, на кој што веќе им било јасно дека без оглед на докази и последици, ќе е осуден и ставен во затвор по секоја цена.

Коментари

Коментари

Related Articles