СУПЕРМОЌ ? Пијан удри со рака во бандерата и ја исклучи струјата во целата област

 Breaking News

СУПЕРМОЌ ? Пијан удри со рака во бандерата и ја исклучи струјата во целата област

СУПЕРМОЌ ? Пијан удри со рака во бандерата и ја исклучи струјата во целата област
November 26
17:39 2017

Глупирањето на пијани луѓе, под услов да не се насилни, може да биде прилично смешно.

Во овој случај момчиња предизвикаа хаварија на струјната мрежа. Настанот се случил во Итатим, Бразил. Едно од групата момчиња нервозата ја “истури” на струјанта кутија која се наоѓаше на бандерата. Во истата секунда се исклучи струјата во целата област.

Погледнете:

Коментари

Коментари

Related Articles