Тасевски: Политичар ни на сон не смее да го каже она што го кажа Манчевски во јавност и на јаве

 Breaking News

Тасевски: Политичар ни на сон не смее да го каже она што го кажа Манчевски во јавност и на јаве

Тасевски: Политичар ни на сон не смее да го каже она што го кажа Манчевски во јавност и на јаве
February 11
23:12 2019

Политичар ни на сон не смее да го каже она што го кажа Манчевски во јавност и на јаве. Во Франција донесоа закон за моралност во политиката. Ќе оди 5 години во затвор секој политичар на власт кој ќе вработи свој близок и глоба од 45 илјади евра. – напиша Сашо Тасевски на својот фејсбук профил.

Коментари

Коментари

Related Articles