Таткото поставил камера во детската соба, кога видел што прави сопругата, веднаш објави на Интернет (Видео)

 Breaking News

Таткото поставил камера во детската соба, кога видел што прави сопругата, веднаш објави на Интернет (Видео)

Таткото поставил камера во детската соба, кога видел што прави сопругата, веднаш објави на Интернет (Видео)
February 06
10:27 2019

За многу родители голем е предизвикот да успие бебе, но секоја чест за оваа мјака која научила како да се искраде од собата без да го разбуди. Видеото е снимено некаде низ Америка, а ја објавил сопругот на една спретна жена. Поставената камера во детската соба покажала колку е креативна оваа мајка, а нејзиниот сопруг кога ја видел снимката се смеел со денови. – Кога имате камера во куќата, најдобро непто е да ја гледате сопругата како се искрадува од детската соба откако ќе го заспие бебето. Понекогаш мора да вложи огромен напор за да излезе, иако можеби не е свесна за тоа. Може да ја повикаат и во војска за да ги научи на овие потези- напишал тој на шега и го објавил видеото.

Коментари

Коментари

Related Articles