ТЕХНОЛОШКО ЧУДО ВО ПРЕСТОЛНИНАТА: Ако поминете со цигара покрај овој билборд, следува казна (Видео)

 Breaking News

ТЕХНОЛОШКО ЧУДО ВО ПРЕСТОЛНИНАТА: Ако поминете со цигара покрај овој билборд, следува казна (Видео)

ТЕХНОЛОШКО ЧУДО ВО ПРЕСТОЛНИНАТА: Ако поминете со цигара покрај овој билборд, следува казна (Видео)
January 14
23:03 2018

Како би ја подигнала свеста за штетноста од цигарите, компанија од Шведска дошла до идеа во Стокхолм да постави специјални електронски билборди.

Компанијата го привлече виманието на јавноста, бидејќи станува збор за напредна серија билборди кои се интерактивни. На дигиталниот екран момчето започнува да кашла кога луѓето ќе поминат со запалена цигара.

На билбордот се емитува и промотивен спот за производите кои помагаат во одвикнување од пушењето.

Коментари

Коментари

Related Articles