Тој беше првиот бремен маж, роди три деца, а неговиот живот денес изгледа вака

 Breaking News

Тој беше првиот бремен маж, роди три деца, а неговиот живот денес изгледа вака

Тој беше првиот бремен маж, роди три деца, а неговиот живот денес изгледа вака
September 15
21:28 2017

Томас Бити (42) ја шокираше светската јавност во 2008 година кога стана првиот бремен маж на планетава. Бити е роден и пораснал како девојче, но на 23 години започнал со хормонска терапија и бројни хирушки интервенции, па потоа станал официјално маж.

Тој ги задржал своите репродуктивни органи за да може да има свои деца. Од првиот брак со сопругата Ненси има три деца: Сузан, Остин и Џенесеа. Томас отишол на вештачко оплодување и забременил со помошна сперма од анонимен донатор.

По разводот со Ненс, Томас се заљубил во Амбер Николс(46), директoрката на градинката во која оделе неговите деца. Тие денес заедно ги одгледуваат децата, а тој признава дека никогаш посреќен не бил. Погледнете…

Коментари

Коментари

Related Articles