Цела Србија зборува, ова е дедото што освои Бинго, кога му била соопштена сумата не престанал да плаче

 Breaking News

Цела Србија зборува, ова е дедото што освои Бинго, кога му била соопштена сумата не престанал да плаче

Цела Србија зборува, ова е дедото што освои Бинго, кога му била соопштена сумата не престанал да плаче
February 01
23:37 2019

Доволно изненадување само по себе е воопшто да се погоди комбинација на бинго, а замислите само тоа да ви се случи вам, па кога ќе стигнете да ја земете наградата, да ви кажат дека наградата е уште поголема.

Токму тоа се случило со еден дедо, а службеничката која имала можност да му ја врачи наградата се пренела на Твитер.

Денеска еден дедо дојде да подигне 19.000 динари од бинго. Се испостави дејка наградата е 129.000 динари. Седна и почна да плаче од среќа и кажас:

„Сега ќе можам да ѝ подигнам споменик на жената, почина минатата година во мај“. Сите плачевме заедно со него – пишувало во нејзиниот твит.

Коментари

Коментари

Related Articles