Видео: Човек скокна пред мерцедесот на британската премиерка Тереза Меј

 Breaking News

Видео: Човек скокна пред мерцедесот на британската премиерка Тереза Меј

Видео: Човек скокна пред мерцедесот на британската премиерка Тереза Меј
February 07
23:26 2019

Еден од учесниците на протестите против Брегзит во Брисел излетал на патот пред конвојот на возила во кое се наоѓала и премиерката Тереза Меј. Марк Џонсон излетална улицата пред авомобилот на британската периерка која стигнала за додатни преговори со ЕУ за Брегзит. „Дали сте вие спремни да ве прегазат поради Брегзит, го прашал новинарот“. Меј се надева дека ЕУ ќе обезбеди остапки во врска со руските прблеми кој во повеќе наврати пречи на преговорите и во неколку наврати беше закана за нејзиното раководство.

Коментари

Коментари

Related Articles