Видео: Другарите на младоженецот застанаа пред невестата, но најмладиот брат сите ги воодушеви

 Breaking News

Видео: Другарите на младоженецот застанаа пред невестата, но најмладиот брат сите ги воодушеви

Видео: Другарите на младоженецот застанаа пред невестата, но најмладиот брат сите ги воодушеви
January 30
22:38 2019

Кога се планира свадба има многу работи на кои треба да се обрне внимание. Прво важен е датумот, но исто така многу труд се вложува при избор на локација, видот на храната, совршена торта и секако, венчаница. Еднакви се важни и бендот кој ќе свири и танците на свадбата. во овој случај, младоженецот работел на добра кореографија со која ќе ги изненади сите. Овој танц всушност бил подарок за невестата. Возбудената невеста седнала на столица за да може да гледа што ѝ подготвиле момците. Сите биле облечени во одела и шепшери, а танцувало дури и мало момче кое имало исто одело како и возрасните. Погледнете:

Коментари

Коментари

Related Articles