Видео: Груби леташе орли во емисија во живо, го нарече Стоилов играчот со број 5

 Breaking News

Видео: Груби леташе орли во емисија во живо, го нарече Стоилов играчот со број 5

Видео: Груби леташе орли во емисија во живо, го нарече Стоилов играчот со број 5
January 17
09:02 2019

Пратеникот од редовите на ДУИ Артан Грубиво живо од студиото на Телевизија 24 го леташе албанскиот орел и го нарече Стојанче Стоилов играчот со број 5.

Коментари

Коментари

Related Articles