Видео: Келнерката гледа и се чуди во тоа што го гледа, маж без срам го направил ова во ресторан

 Breaking News

Видео: Келнерката гледа и се чуди во тоа што го гледа, маж без срам го направил ова во ресторан

Видео: Келнерката гледа и се чуди во тоа што го гледа, маж без срам го направил ова во ресторан
February 03
17:15 2019

Во еден ресторан во американската сојузна држава Калифорнија објави снимка од гостин кој украл скап оброк од ресторан. Имено, човекот дошол во ресторанот и на келнерката ѝ рекол дека ќе го причека друштвото да му се придружи. Спека, после половина час нарачал говедск шницла од половина килограм и опаш од јастог, па почнал да јаде. На снимката се гледа дека мажот земал дел од месото, а остатокот го завиткал во хартијата која била во корпата за леб. Цело време нервозно гледал околу себе, но на крајот го земал пленот и избегал од ресторанот. Меѓутоа не сметал на тоа дека во ресторанот се поставени камери. Снимката на Фејсбук ја објави келнерката Кристина на Инстаграм.

Коментари

Коментари

Related Articles