Видео: Океанот исфрли огромен крст на брегот, верниците тврдат дека е некаков свет знак

 Breaking News

Видео: Океанот исфрли огромен крст на брегот, верниците тврдат дека е некаков свет знак

Видео: Океанот исфрли огромен крст на брегот, верниците тврдат дека е некаков свет знак
February 08
14:55 2019

Голем број верници и туристи се собраа на една плажа на Јужна Флорида откако на брегот исплива огромен дрвен крст. Според пишување на американските, некои од насобраните граѓани сметаат дека крстот е некој вид на свет знак. Од друга страна пак, засега нема официјално соопштение од каде се нашол крстот во океанот.

Коментари

Коментари

Related Articles