Видео: Ова е руски „Ѕвер“ на тркала кој чисти снег, а направен е од отпадни делови

 Breaking News

Видео: Ова е руски „Ѕвер“ на тркала кој чисти снег, а направен е од отпадни делови

Видео: Ова е руски „Ѕвер“ на тркала кој чисти снег, а направен е од отпадни делови
January 30
18:35 2019

Мајстор од Русија, сам направил машина за чистење снег, со делови кои со години ги собирал. Оваа машина е „смрт“ за снегот и ѓубрето покрај патот.

Коментари

Коментари

Related Articles