Видео: Шлеп служба со грпка, русин успеал да го извлече автомобилот од снег на оригинален начин

 Breaking News

Видео: Шлеп служба со грпка, русин успеал да го извлече автомобилот од снег на оригинален начин

Видео: Шлеп служба со грпка, русин успеал да го извлече автомобилот од снег на оригинален начин
February 08
07:53 2019

Ако постои народ кој навикнал на снег и неволји кои тој ги носи, тогаш тоа се Русите. Сепак, и нив некогаш може да ги изненади висината на снежната покривка, особено во руралните делови на Русија, каде не може да се најде голема помош. Така еден жител на Саратовскиот регион се сетил како на оригинален начин да го извелеч своето возило. Тој на помош земал камила. Ако се прашувате од каде камила во Русија, таа била ангажирана во циркуз, а сопственикот ја изнајмувал за јавање.

Коментари

Коментари

Related Articles