(ВИДЕО) Три кучиња влегоа во кафезот на лавот: Тоа што следуваше ќе го гледате со неверување

 Breaking News

(ВИДЕО) Три кучиња влегоа во кафезот на лавот: Тоа што следуваше ќе го гледате со неверување

(ВИДЕО) Три кучиња влегоа во кафезот на лавот: Тоа што следуваше ќе го гледате со неверување
December 22
18:21 2017

На сите им е јасно дека лавот е кралот на животните и врвот на синџирот на исхрана.

Но, кога еден ваков гигант се најде во ист кафез со три мали кучиња стари само 4 недели…

Погледнете што се случи:

Коментари

Коментари

Related Articles