ВИДЕО: Целосно интервју на Никола Груевски за ТВ Сител

 Breaking News

ВИДЕО: Целосно интервју на Никола Груевски за ТВ Сител

ВИДЕО: Целосно интервју на Никола Груевски за ТВ Сител
February 02
19:29 2019

Ексклузивно интервју на Сител со Груевски од Будимпешта – прво по бегството од Македонија. Погледнете го во продолжение:

Коментари

Коментари

Related Articles