Водител ја претепа сопругата па побегна во Америка: Поради потерница не смее да се врати во Србија

 Breaking News

Водител ја претепа сопругата па побегна во Америка: Поради потерница не смее да се врати во Србија

Водител ја претепа сопругата па побегна во Америка: Поради потерница не смее да се врати во Србија
February 03
07:27 2018

Станоејевиќ повеќе пати досега ги негираше обвинувањата од неговата сопруга, тврдејќи дека никогаш физички на ја нападнал, и дека модрото око го добила “кога ја турнл во пределот на лицето”

Владо Станоевиќ веќе три години успешно ги одбегнува судските рочишта, и цели три години не смее да се врати во Србија поради потерницата која е издадена за него поради семејно насилство.

Фитнес шампионот Ана Марија Жуевиќ, во јавнос кажа дека нејзиниот сопруг ја тепал, а кога дојде време за на суд тој си ги спакува куферите и си замина за Америка.

Оттогш е редовно активен на социјалните мрежи и објавува фотографии од ноќни клубови и со девојки.

Популарниот воител често комуницира и со своите пријатели преку социјалните мрежи но со медиумите одбива секаква комуникација.

Коментари

Коментари

Related Articles