Водителката која ја гледаме на Сител изненади – Мило ми е што маж ми имал многу девојки

 Breaking News

Водителката која ја гледаме на Сител изненади – Мило ми е што маж ми имал многу девојки

Водителката која ја гледаме на Сител изненади – Мило ми е што маж ми имал многу девојки
February 07
17:37 2019

Водителката на хит-емисијата во регионот која ние ја гледаме на Сител, наташа од Практична жена, изјави дека е со широки и модерни сфаќања и дека и се допаѓа што сопругот имал многу авантури со жени. – Мене ми е важно партнерот да поминал многу пред бракот, за да се смири, истакна таа. Иако некои не сакаат да слушаат такви нешта за партнерите, таа вели нема проблем со тоа.

Коментари

Коментари

Related Articles