Заев: Ако ја легализираме марихуаната, нема да има разводи, сите ќе бидат ХАЈ!

 Breaking News

Заев: Ако ја легализираме марихуаната, нема да има разводи, сите ќе бидат ХАЈ!

Заев: Ако ја легализираме марихуаната, нема да има разводи, сите ќе бидат ХАЈ!
December 24
21:41 2017

– Луѓе од Холандија ме убедуваат дека тамо сите се хај и не се караат, нема разводи, ја им викам, па добро работи ли некој?

Може и ние да ја легализираме марихуаната но мора да има контрола и да се знае каде може и кој може да ја конзумира…

Премиерот Заев со уште едно шоу на Телма…

Коментари

Коментари

Related Articles