Заев: Од 1 јули го стартуваме концептот повраток на ДДВ, ги враќаме парите назад кај граѓаните (Видео)

 Breaking News

Заев: Од 1 јули го стартуваме концептот повраток на ДДВ, ги враќаме парите назад кај граѓаните (Видео)

Заев: Од 1 јули го стартуваме концептот повраток на ДДВ, ги враќаме парите назад кај граѓаните (Видео)
January 28
13:02 2019

„Од 1 јули го стартуваме концептот повраток на ДДВ, односно од секоја издадена фискална сметка секој граѓанин ќе има 15% повраток на средствата.

Проекцијата е дека најмалку 150 милиони евра годишно ќе се вратат назад кај граѓаните. Ова е само почеток на економските мерки, не застануваме тука. Ги враќаме парите назад кај граѓаните.“ напиша Зоран Заев на својата фејсбук страница.

Коментари

Коментари

Related Articles